bel voor een afspraak
075 - 670 85 90 06 - 504 535 65

Onze producten & behandelingen

In onze kapsalon in Zaandam werken wij alleen met merken als wij hier helemaal achter staan. Hiermee kunnen wij u de kwaliteit geven waar wij naar streven. Onze producten zorgen ervoor dat wij professionele en perfecte resultaten kunnen geven. Wij stellen daarom graag de merken voor waarmee wij werken en hopen dat u net zo enthousiast wordt.

MATRIX – Total Result

Matrix is een van de grootste professionele haarverzorgingsmerk in Amerika en wereldwijd verkrijgbaar in 57 landen. Dit energieke merk is nog steeds een echte koploper als het gaat om de nieuwe trends en ontwikkelingen. Elk product wordt samengesteld op basis van een perfecte combinatie van innovatie, duurzaamheid en resultaat. De producten van de lijn Total Result zorgen ervoor dat wij u direct fantastische resultaten kunnen geven. Zij kenmerken zich door een mooie combinatie van eenvoud en effectiviteit. Ook qua gebruik en prijs, zijn de producten van Matrix toegankelijk voor iedereen. Benieuwd naar welke producten het meest voor u geschikt zijn? Wij geven u graag professioneel advies.

ALTEREGO

Dit Italiaanse merk biedt de nieuwste professionele haarverfproducten die zorgen voor perfecte resultaten. De producten van Alterego bevatten Garcinia Mangosteen en dit zorgt voor de prachtigste kleurresultaten. Het haar wordt gevoed en krijgt een mooie glans, hierdoor blijft het langdurig in een goede conditie. Bent u toe aan een nieuwe kleur? Wij kijken graag samen naar welke kleur het beste bij uw wensen past.

HAIRTALK

Geen van onze klanten is hetzelfde. Maar iedere klant is wel graag van top tot teen verzorgd. Één van de belangrijkste ingrediënten van een modern en verzorgd uiterlijk is ongetwijfeld jouw kapsel. Met de extensions van hairtalk is het mogelijk een haarverlenging of haarverdikking volledig aan te passen naar de wens van het moment. Wij bieden Hairtalk in in 6 verschillende kwaliteiten en 4 verschillende lengtes aan. Vraag in de salon naar een demo van de producten van hairtalk.

REDKEN

REDKEN biedt een compleet portfolio van geavanceerde oplossingen voor elk haarprobleem en creatieve stylingproducten om jouw creativiteit te inspireren. Heb jij specifieke behoeften? REDKEN biedt jou simpele oplossingen voor elk type haar. Een complete collectie aan wetenschappelijk geavanceerde haarproducten gebaseerd op revolutionaire ontdekkingen, inclusief het Interbond Conditioning Systeem en Interlock ProteÏne Netwerk (IPN) staat hiervoor ter beschikking.

SUGARBAIRHAIR

Sugarbearhair Hair Vitamins zijn zachte haar vitamine gummybeertjes waarbij snoepen weer geoorloofd wordt! De beertjes van Sugarbearhair zorgen voor mooi, lang, gezond en glanzend haar en stopt de afbreuk van haren. De beertjes van Sugarbearhair hebben de smaak van bessen, hierdoor is het niet erg om deze in je mond te stoppen. Sugarbearhair Hair Vitamins voeden het haar van binnenuit en verbeteren de algehele conditie van het haar.  Time for Hair verkoopt sinds dit jaar ook deze producten en wij adviseren jou graag over welk product geschikt is voor jou!

OLAPLEX

Wanneer jouw haar is beschadigd zijn de producten van Olaplex ideaal om dit tegen te gaan. Wij doen veel te veel met ons haar wat natuurlijk niet goed is; blonderen, stijlen, fohnen, etc. De schade die dit toebrengt aan jouw haar is zichtbaar doordat deze zwakker en futloos wordt. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. Dit komt doordat verbindende zwavelbruggen in het haar verbroken worden. Olaplex is de Amerikaanse haarrevolutie die behandeld en beschadigd haar herstelt. Het verbindt de verbroken zwavelbruggen direct weer met elkaar, waardoor het haar in één behandeling weer in de originele, gezonde staat is. Met als direct resultaat sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

CURLY HAIR

Bij Time for Hair hebben we een team van experts die gespecialiseerd zijn in krullend haar. Onze getrainde krullend haar specialisten hanteren een speciale kniptechniek waarbij het haar in lagen wordt geknipt. Hierdoor komen de natuurlijke krullen weer volop tot hun recht en krijgen uitgegroeide permanenten hun veerkracht terug, wat resulteert in een weelde van krullen, zelfs in langer haar.

KERATHERAPY

Keratherapy biedt professionele keratinebehandelingen en keratine- verzorgingsproducten die het haar versterken, gezond en pluisvrij maken. Naast de meest intensieve behandeling (Pure+) bieden wij ook een Express behandeling, mini keratine behandeling en een Blow-in behandeling aan. Dit keratinemenu zorgt ervoor dat wij keratinebehandelingen kunnen aanbieden in verschillende prijscategorieën.

Ook zo benieuwd geworden over deze merken? Kom dan gerust bij ons langs in Zaandam of bel naar 075-6708590.
Ons team staat klaar om al u vragen te beantwoorden en advies te geven over welke producten het beste bij u passen.