bel voor een afspraak
075 - 670 85 90 06 - 504 535 65

Huisregels

WELKOM BIJ TIME FOR HAIR! Uiteraard willen we jou de beste behandeling bieden. Om ervoor te zorgen dat jouw afspraak vlekkeloos verloopt hebben we wel een aantal huisregels opgesteld. We hopen op je begrip.

AFSPRAAK ANNULEREN

Natuurlijk ontzettend jammer voor jou en voor ons, maar moet je je afspraak onverhoopt afzeggen? We vragen je om je afspraak minstens 24 uur van tevoren te annuleren zodat wij deze op tijd kunnen herboeken. Als het je niet lukt de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen zijn wij helaas genoodzaakt 50% de kosten van de treatment(s) bij je in rekening te brengen. Onze Time for Hair haarstyliste houdt deze tijd tenslotte speciaal voor jou vrij.

GARANTIE

Niet tevreden over jouw kleur of kapsel? Time for Hair geeft je een garantie van 7 dagen* Wanneer je binnen 7 dagen contact opneemt, plannen we graag een service afspraak in. We maken jouw kleur of kapsel dan zonder extra kosten helemaal naar wens.

* Met uitzondering van een fashion kleur als: lila, roze, mint, koraal etc. Daar zit geen garantie op.

KLEDING

Wij zijn niet verantwoordelijk als er tijdens een behandeling verf terecht komt op kleding. Wij adviseren om niet je kostbare items te dragen tijdens een treatment. Kostbare kleding dragen tijdens een behandeling is ten aller tijde op eigen risico.

PERSOONLIJKE SPULLEN

Time for Hair is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor spullen die kwijt raken. Let ten aller tijde op je eigendommen of zorg ervoor dat je geen kostbare spullen meeneemt tijdens de behandeling.

OP TIJD KOMEN

Aangezien we werken in tijdsblokken is het van belang om op tijd aanwezig te zijn voor de afspraak. Indien je meer dan 15 minuten te laat bent zijn wij bij drukte genoodzaakt de behandeling in te korten of op een andere dag in te plannen. Wel zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.